Nepremokavé tašky na bicykel Ortlieb

Nie je zlé počasie, len zlé vybavenie

Toto staré príslovie iste podpíše každý, kto pracuje alebo trávi svoj voľný čas v prírode. Kto zažil nečas na bicykli, vie, že to platí dvojnásobne. A čo vtedy, keď je to výlet na viac dní aj s prenocovaním vonku? To, čo určite chce každý cyklista - cestovateľ, je mať svoje veci v suchu. A keď premokne na kosť a má k dispozícii suché oblečenie, všetko sa dá ľahko vydržať. Aj urputný dážď môže byť tak trochu zábava. "To je všetko čo vieš?" - chce sa zakričať.

Odpoveďou sú jednoznačne tašky na bicykel Ortlieb. Sú skutočne nepremokavé a to aj keď ich hodíte do rybníka (ale iba zatvorené!). Okrem toho, že sú úplne vodotesné, majú aj veľmi pokročilý systém upínania na bicykel, nepadajú a majú extrémnu životnosť.

Je jedno, či zvolíte verziu brašní typu bikepacking vhodnú pre bicykle bez nosičov a pre ľahké zabalenie na pár dní, kompletnú zostavu predných tašiek, zadných tašiek a tašiek riadidlových pre profi výbavu na ľubovoľne dlhú expedíciu alebo batoh či single tašku do mesta, vždy sa môžete spoľahnúť. Bude to v suchu!
bikepacking-tasky-na-kolo-ortlieb-citybikes2-2

A pokiaľ sa predsa len stane, že sa taška poškodí, stále má 5 ročnú záruku. Firma Ortlieb navyše brašne opravuje a k dispozícii sú všetky náhradné diely - háčiky, pracky, lanká, držiaky a podobne.

vodotesne-predni-zadni-tasky-na-kolo-ortlieb-citybikes-2-1

Svet zo sedla bicykla možno niekedy bolí, ale je slobodný. Možnosť poznávať svet v primeranom tempe, siahnuť si do rezerv vlastných síl, rozbaliť tábor prakticky kdekoľvek a nestarať sa o autá, lietadlá či hotely je proste skvelé. A navyše, s Ortliebom je to v suchu.

Brašne na bicykel Ortlieb máme aktuálne skladom, avšak nevieme aká bude ich dostupnosť v sezóne 2022. Pokiaľ uvažujete o novom vybavení, neváhajte a urobte si radosť hneď.